CountDown

WWF Új Norma Nyilatkozat

AZ ÚJ NORMA NYILATKOZATA

Itt az utolsó lehetőségünk, hogy változtassunk szokásainkon és hozzáállásunkon - a Föld érdekében és saját magunk miatt.

Éppen ezért a WWF Zöld helyreállítás néven kampányt indított a közép-kelet-európai régióban. A kampány célja, hogy ellensúlyozza a tehetetlenség érzését, amelyet a klímaváltozás hatásai, az egyre ijesztőbb környezeti változások és a világjárvány vált ki sokunkból.

PONT 7 PONT A VÁLTOZÁS GENERÁCIÓJÁTÓL

A régió szervezetei országonként más és más nyilatkozatokat alkottak. Hazánkban a Pont 7 pont a változás generációjától hét pontban foglalja össze, hogy mit tesz a WWF Magyarország, és mit tehetünk mi a természetesebb és élhetőbb jövő érdekében.

Az új norma elfogadásával az alábbi területeken vállaljuk azt, hogy aktívan teszünk a klímaváltozás negatív hatásai ellen és a fenntartható életért:

1. A HAZAI ERDŐK VÉDELME LÉTFONTOSSÁGÚ
2. AZ ÉLŐVIZEKRE MINDANNYIUNKNAK SZÜKSÉGE VAN
3. A TERMÉSZET A MEGOLDÁS
4. A FOGYASZTÁS FELELŐSSÉG
5. A VADVILÁG MEGÓVÁSA EGÉSZSÉGÜNK KULCSA
6. AZ ÉLŐHELYVESZTÉST MEG KELL ÁLLÍTANI
7. TIÉD A KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Csatlakozz te is a kezdeményezéshez és hallgasd meg a WWF szakértőinek gondolatait! Látogass el a WWF Magyarország weboldalára

A WWF küldetése világszerte egy olyan jövő építése, amelyben az emberek harmóniában élnek a természettel. A világ vezető független természetvédelmi szervezeteként tudják, hogy az emberek jóléte és jólléte szoros összefüggésben áll a vadvilág és környezetünk állapotával. A természet megóvásáért dolgoznak, valamint segítik az embereket egy fenntarthatóbb életmód kialakításában és az éghajlatváltozás elleni fellépésben. Szorosan együttműködnek a helyi közösségekkel, hogy közösen találjanak megoldásokat az ember és a természet kapcsolatának fejlődésére egy boldogabb jövő érdekében.

A hírlevélre való feliratkozással elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot: